Coaching voor het waard is - Edo Smit
15916
post-template-default,single,single-post,postid-15916,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Coaching voor het waard is

 

Ik geloof in coaching. Daarom zocht ik gisteren voor mezelf ook naar een coach en stond ineens aan de andere kant van de markt. “Wat een geld kost dat!”. In plaats van aanbieder was ik ineens vrager en bekeek deze wereld vanuit een ander perspectief. Dan zie je dat de tarieven er niet om liegen. En ook ik heb het geld daarvoor niet klaarliggen.

Ik weet dat een goede coach zijn geld meer dan waard is maar begrijp ook dat niet iedereen bereid is om vooraf een betaling te doen voor iets waaOmdarvan hij of zij zelf niet weet of het werkt. Ik begrijp waarom mensen ook afhaken. Men wil misschien wel heel graag worden gecoacht, maar voor sommigen is het gewoon te duur. Niemand heeft geld klaarliggen voor coaching, zoals misschien wel voor een vakantie, nieuwe wasmachine of auto.

mijn motto is “iedereen verdient een coach” en geld niet de enige of voornaamste afweging mag zijn om wel of niet een coachingtraject te starten, doe ik (alleen) particuliere cliënten dit aanbod:

Coaching voor wat het waard is houdt in dat ik na een coachinggesprek aan jou zal vragen:

“Wat vond je van dit gesprek?” “Wat is het je waard geweest?” Het bedrag dat je dan noemt, is het bedrag inclusief BTW dat ik aan je zal facturen. Hiermee heb je de betaling in eigen hand en kan het geld geen belemmering zijn om contact op te nemen.

 

Mooi of niet?