Over jou - Edo Smit
15828
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15828,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Weet wat je wil.

Maak werk van je dromen.

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Je hebt een idee of een droom die je maar niet kunt laten gaan. Of misschien voel je je wel geroepen om een werkelijk verschil te maken in deze wereld, maar je weet niet waar te beginnen. Iets binnen in je roert zich. Je weet dat het tijd is. Nu.

Misschien ben je een leider, een visionair, een ondernemer, een leraar, een geneeskundige, een verzorgende, een kunstenaar, een politicus, een ambtenaar, iemand die op zoek is naar een andere baan. Je wil een zinvolle bijdrage leveren aan de wereld om je heen.

Je wilt een verandering doorvoeren in je leven, in je werk, in je omgeving, of in de wereld als geheel. Coaching kan je helpen om je visie tot leven te wekken en een verschil te maken.

In de snel veranderende wereld van nu wordt er voortdurend een appèl gedaan op wat je vindt en hoe je tegen kansen en mogelijkheden aankijkt. Dat betekent doorlopend ontwikkelen en groeien in bewustzijn en kennis van hoe de wereld werkt. Dat vereist aanpassing, creativiteit en veerkracht. Het betekent een constant bijstellen van jezelf en je wereldbeeld.

Door een coachtraject met mij kun je een eigen authentieke krachtige persoonlijkheid ontwikkelen en omzetten in doorbraak, actie en resultaten. Samen met mij zul je antwoord vinden op je vragen en maken we een einde aan de overtuigingen die je niet (meer) helpen. In plaats daarvan ontwikkelen we nieuwe die je ontwikkeling wel ondersteunen.

Je zult manieren vinden om je uitdagingen met nieuwsgierigheid en openheid aan te gaan, zodat je verder kunt op het pad van persoonlijk leiderschap zoals je dat van jezelf verwacht. Je leert over je doel in je leven en je werkelijke missie. Je zult vaardigheden ontwikkelen die je helpen om de beste versie van jezelf te realiseren.

Door dit proces zul je nieuwere en effectievere manieren vinden in de benadering van je leven en leiderschap. Je leert meer over wie je bent en waarom je hier bent. Je leert over jouw doel en missie in het leven. En je zult praktische instrumenten en vaardigheden ontwikkelen die je kunnen helpen jouw grootste potentieel te bereiken.

Nu is het moment. Je kunt niet langer wachten.