Over ons - Edo Smit
15874
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15874,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Weet wat je wil.

Maak werk van je dromen.

Aanbod voor Coaching:

1) Een carrière- of leeftijd check

“Zit ik nog wel op het goede spoor?”

 

In een eenmalig gesprek onderzoeken we een eventuele coachvraag.

 

Komen de dingen die ik doe nog wel overeen met waar ik voor sta?
– Zit ik goed? Dan is dat mooi.
– Weet ik het niet meer, dan bieden een van de twee onderstaande programma’s uitkomst.

 

 

 

*Bij afname van een van twee onderstaande trajecten, zie ik dit als een gratis intakegesprek en wordt het bedrag mindering gebracht op de prijs van het gekozen traject.

2) Wat is mijn missie?

In een afwisselend en verassend coachtraject op maat leer je jouw missie te vinden, zodat jouw leven weer meer betekenis krijgt. Waarom ben ik op de wereld? Wat is mijn doel?

 

Aan het einde van dit traject:
– Ervaar je het gevoel op, een nieuw, goede spoor te zitten
– en heb je een duidelijke focus en richting op het werk dat je wilt doen en het leven dat je wilt leiden.

 

Geef jezelf het cadeau en stap in het leven dat je bedoelt te leven. Je kunt dat face-to-face doen, via Skype of telefonisch.

 

5 sessies van 1 uur + follow up gesprek van 30 minuten

3) Verander

Een traject speciaal bestemd voor mensen die niet meer weten wat ze willen. Het is ideaal voor bijvoorbeeld loopbaanplanning, maar zeker ook geschikt voor alle vragen die werkelijke persoonlijk verandering vragen.

 

De wereld om ons heen vraagt aanpassingsvermogen, flexibiliteit en antwoorden op vragen vanuit een naderende toekomst.

 

Steeds creëren we situaties die we helemaal niet willen. We stoten ons steeds tegen dezelfde steen. De steen van oude gewoontes en gedragingen. We weten dat dit niet de baan of het leven is waarnaar we zoeken. Toch gaan we ermee door en baseren ons op een soort van zekerheid uit het verleden. We zijn namelijk bang voor de consequenties van verandering, het zekere salaris, de luxe, de relaties enz. We stoppen het liefst ons hoofd in de grond. Daarom blijft alles zoals het nu is, terwijl we dat eigenlijk helemaal niet willen. Dat maakt velen van ons ongelukkig. In onze westerse wereld is er een enorme stijging van het aantal mensen dat ongelukkig is, met burn-out en depressie tot gevolg.
We zijn zo bezig om ons te handhaven en de blik naar buiten ons te richten dat we van onszelf vervreemd raken. Zolang we alleen onze observatie richten op de buitenkant, op de dingen om ons heen en niet op onszelf, zullen we nooit weten wie we zijn en kunnen we nooit het leven of de baan kiezen die bij ons passen.

 

Theory U
Op basis van de Theory U van onder andere Otto Scharmer, professor aan het prestigieuze M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology), en anderen, begeleid ik je gedurende drie maanden. In een twaalftal sessies van twee uur volgen we het pad van de U met uiteindelijk een duurzame verandering tot gevolg.

 

Elke verandering of transformatie loopt op een vergelijkbare wijze. Dat maakt het programma ideaal voor loopbaancoaching, maar het kan ook ondersteuning geven aan een meer persoonlijk traject.

 

Neem jezelf en de toekomst serieus en investeer. Met dit programma leer je antwoorden te vinden op de uitdagingen van morgen.

 

Tenminste 12 sessies van 2 uur. e-mailcontact, telefonisch of Skype contact evaluatie